Afspraak maken?

Audiovisuele middelen

Audiovisuele middelen voor jouw bedrijf

Voor videoconferenties met klanten, narrowcasting, het geven van (interactieve) presentaties, ondersteuning van vergaderingen of het inrichten van presentatieruimten zijn presentatiemiddelen niet meer weg te denken. Of het nu gaat om een eenvoudig scherm bij de receptie, een complexe conferenceroom of een gigantisch auditorium: een presentatie ziet er nu eenmaal mooier uit op een modern presentatiescherm, beamer, digibord of touchscreen.

Daarnaast is het juiste geluid essentieel. Hoe zorg je ervoor dat het geluid voorin exact zo klinkt als achterin? Wij denken graag met je mee en realiseren bioscoop-geluid in iedere zaal, groot of klein.

Wij helpen je graag met het vinden van een passende audiovisuele oplossing voor jouw bedrijf.

Advies op maat

Welke oplossing voor jouw bedrijf geschikt is, kunnen wij niet vanaf een afstand beoordelen. Daarom komen wij graag bij jou langs voor een adviesgesprek. Daarnaast leveren wij niet alleen de hardware, maar denken wij ook mee over geschikte software. Bijvoorbeeld de integratie van office 365 of Skype for Business.

Neem contact op 

 

 

Voor onze audiovisuele middelen werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde merken als CTOUCH, Promethean, Epson, Audac, Procab, Caymon & FBT.

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken