Afspraak maken?

Heat-Free Printing

Laser op!

De wereld van printing is wel uitontwikkeld toch? Nou, mooi niet! Met de nieuwe Heat-Free Technology van Epson kunnen we eindelijk vaarwel zeggen tegen dure en vervuilende laserprinters. Met innovatieve inkjetprinters zorgen we voor een aanzienlijke vermindering van energieverbruik en afvalstoffen, terwijl de productiviteit omhoog gaat. Deze manier van printen verbruikt minder energie dan lasertechnologie, omdat er geen energie hoeft te worden gebruikt om op te warmen. Daarnaast is, in tegenstelling tot thermische inkjetprinters, de Heat-Free Technology in staat om op consistente wijze inkt uit te stoten, zodat de printer consistent hoge printsnelheden kan behalen. Dit heeft doorgaans tot gevolg dat de printer minder lang actief is, wat zorgt voor lagere bedrijfskosten. En dan hebben we het nog niets eens gehad over de berg afval die je door inkjetprinting bespaard wordt of het uitblijven van warmteschade op printkoppen… Zo werken we samen aan een groenere toekomst!

Voor ieder wat wils

Klinkt leuk, maar past dat ook bij ons? Absoluut. Voor ieder kantoor, klaslokaal, presentatieruimte, magazijn of boardroom is er een oplossing. Of jij nou tien blaadjes per jaar of tien blaadjes per seconde wil printen. Samen met onze adviseur bekijk je de behoefte en welke besparing dit jou zal gaan opleveren. Benieuwd of we écht zo’n impact kunnen maken? We komen graag langs.

Neem contact op 

Informatieplicht Energiebesparing
Wist jij dat mkb-bedrijven sinds 1 juli 2019 verplicht zijn om energiebesparende maatregelen te melden? Benieuwd hoe dit werkt, of dit ook voor jou geldt en hoe wij deze nieuwe manier van printer kan helpen? Epson zocht het voor je uit: lees meer.

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken
Wil je meer weten over deze dienst? Vraag het aan Johan Doeven Vraag het Johan Doeven
Johan Doeven

Waarmee mogen wij jou helpen?

Wij vertellen je graag meer over onze diensten. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en je hoort snel van ons!