Afspraak maken?

IRIS Connect

Professionalisering in het onderwijs

Docenten bereiden hun leerlingen voor op de toekomst. Vooruitkijken, elkaar beter maken: dát staat in het onderwijs centraal. Maar om vooruit te kunnen kijken, moeten we ook naar onszelf kunnen kijken. De manier van lesgeven en lesmethoden verouderen razendsnel. Tijd voor reflectie is er in het onderwijs nauwelijks. Gelukkig is daar IRIS Connect: de tijdbesparende en veilige oplossing voor professionalisering in het onderwijs. Iedere les is een kans om er zelf van te leren.

Veilig, makkelijk en tijdbesparend

Ruim 200 scholen in Nederland werken er al mee: IRIS Connect. Dé methode voor zelfreflectie en coaching in het onderwijs. Middels de toegankelijke apparatuur van IRIS Connect kunnen docenten zichzelf vastleggen, om dit op een later moment terug te kijken of, indien gewenst, te delen met collega’s. IRIS Connect is zeer veilig en via de Cloud overal beschikbaar. Daarnaast zijn de video’s te voorzien van tijdgebonden feedback en indien gewenst eenvoudig te bewerken. Een hele les terugkijken, is dus niet nodig.

GA NAAR IRIS CONNECT

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken
Wil je meer weten over deze dienst? Vraag het aan Berend Kerkhoff Vraag het Berend Kerkhoff
Berend Kerkhoff

Waarmee mogen wij jou helpen?

Wij vertellen je graag meer over onze diensten. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en je hoort snel van ons!