Afspraak maken?

B-Bot

Kinderen voorbereiden op de toekomst

STEAM is de overkoepelende term voor Science, Technology, Engineering, Art en Mathematics. Door STEAM-educatie worden kinderen spelenderwijs voorbereid op de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan programmeertaal, mechanica en automatisering: onderwerpen die in de toekomst steeds belangrijker worden.

Educatief speelgoed

Een goed voorbeeld van hoe wij dit aanpakken, is het educatieve speelgoed van B-Bot.nl. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met Bee-Bot de taal van het programmeren leren, simpelweg door de robot een bepaalde route te laten lopen. Dit kan gecombineerd worden met vakken als rekenen of taal. Wij stoppen niet bij het leveren van de Bots, maar ontwikkelen ook het lesmateriaal en geven workshops en demonstraties.

GA NAAR B-BOT.NL 

STEAM-educatie op jouw school

Om kinderen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst, moeten docenten het verhaal kunnen overbrengen. Daarom komen wij graag bij jou langs om onze producten en het lesmateriaal te demonstreren. Het educatieve speelgoed en het lesmateriaal kan altijd worden gecombineerd met de reguliere lessen in het basisonderwijs, waardoor het toepassen van STEAM-educatie geen extra tijd in beslag neemt. Benieuwd naar ons complete assortiment? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken
Wil je meer weten over deze dienst? Vraag het aan Bernd Schuurman Vraag het Bernd Schuurman
Bernd Schuurman

Waarmee mogen wij jou helpen?

Wij vertellen je graag meer over onze diensten. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en je hoort snel van ons!