Afspraak maken?

DO-IT Academy op 13 juni in De Steck

IT- en ICT-ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Als ondernemer zijn ze haast niet bij te houden. Gelukkig hoeft dat ook niet, want dat doen wij voor jou. En op donderdag 13 juni 2024 brengen we jou op de hoogte van de nieuwste IT-innovaties tijdens de allereerste DO-IT Academy. Op deze inspirerende middag in De Steck in Doetinchem word je door middel van korte powertalks helemaal bijgepraat over interessante, en vooral relevante, trends op het gebied van IT en ICT.

 

IT-innovaties waar je echt wat aan hebt

Wist je bijvoorbeeld dat Microsoft druk bezig is met hun nieuwste paradepaard? Microsoft Copilot; een programma dat de kracht van AI gebruikt om slimmer, productiever en creatiever te werken. De kans is groot dat ook jouw bedrijf van deze AI-tool gebruik gaat maken! Wat Copilot precies is en hoe je het inzet, dat hoor je tijdens de DO-IT Academy. 

Ook besteden we aandacht aan Cyber Security en gaan we samen in gesprek over de beste manieren om jouw bedrijfsvoering nog efficiënter in te richten. Daarbij focussen we niet op moeilijke technische praat, maar wel op informatie en oplossingen waar jij als ondernemer écht wat aan hebt.

Binnenkort maken we het hele programma bekend, dus houd de site in de gaten!

 

Leer verschillende ondernemers kennen uit de Achterhoek, Liemers en verder

Naast dat je een hele hoop informatie krijgt, is de DO-IT Academy ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met verschillende ondernemers uit de Achterhoek, Liemers en natuurlijk verder. Er is genoeg ruimte voor een praatje tijdens de volledig verzorgde lunch en natuurlijk de gezellige borrel na afloop!

 

De Steck in Doetinchem

Het is een eer dat we jou op donderdag 13 juni mogen verwelkomen in De Steck in Doetinchem. De omgetoverde oude bibliotheek van Doetinchem is tegenwoordig een broedplaats voor (jonge) ondernemers, onderwijs en overheid. Het is een plek waar ideeën samenkomen en concreet worden gemaakt. Ken je deze plek nog niet? Dan is dat alleen al een goede reden om je aan te melden.

 

 

Wil jij als ondernemer op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van IT en ICT?

Meld je dan kosteloos aan via het onderstaande formulier! Let op, vanwege het beperkte aantal plekken zijn er maximaal twee plekken beschikbaar per bedrijf.

Meld je aan voor de DO-IT Academy

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*