Afspraak maken?

Automatisering

ICT-oplossingen voor bedrijven

De wereld van ICT verandert en ontwikkelt zich razendsnel, maar voor jouw onderneming wil je natuurlijk de beste ICT-oplossing. Je wilt altijd, overal en zonder problemen bereikbaar zijn. Toegespitst op jouw branche. Een snelwerkende wifiverbinding, betrouwbare beveiliging op alle devices, een veilige cloudoplossing en de beste apparatuur. Wij nemen deze zorg compleet voor jou uit handen.

Hardware en software

Groei betekent vooruitkijken, wij begrijpen dat als geen ander. Doordat wij ons verdiepen in jouw branche en specifieke vraagstuk, kunnen wij jou de best passende ICT-oplossing bieden. Onze oplossingen zijn altijd breed inzetbaar. Zo weten we zeker dat onze oplossing in zijn totaal aansluit op jouw visie, missie en bedrijfsstrategie. En omdat ook het IT-beheer in onze handen ligt, heb jij er geen omkijken meer naar.

Advies op maat

Een aantal keer per jaar komen we bij jou langs voor een adviesgesprek op maat om de ontwikkelingen in de wereld van ICT af te stemmen met jouw behoeften. Tijdens deze afspraak nemen we alle automatisering onder de loep: denk aan de telefonie, het netwerk, cloudoplossingen, printsystemen, hardware- en software licenties en audiovisuele ondersteuning. Aan de hand van een kleurensysteem kijken we op welke punten er verbeterd kan worden. Nu én in de toekomst. Zo blijf jij altijd up-to-date!

Neem contact op 

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken
Wil je meer weten over deze dienst? Vraag het aan Sjors Ansems Vraag het Sjors Ansems
Sjors Ansems

Waarmee mogen wij jou helpen?

Wij vertellen je graag meer over onze diensten. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en je hoort snel van ons!