Afspraak maken?

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging voor bedrijven

Hoe goed is jouw bedrijf beveiligd? Een beveiligde website, een veilige omgeving voor jou en jouw medewerkers en gewapend zijn op aanvallen van buitenaf, wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Wij denken hierin graag met je mee.

Jouw medewerkers behoeden voor cybercriminaliteit

Een goede beveiliging begint al aan de voordeur, namelijk bij je personeel. De laatste jaren is cybercriminaliteit in Nederland enorm toegenomen. Denk aan nepmails, facturen of agressieve virussen zoals ‘cryptolockers’. Cybercriminaliteit kan jouw bedrijf tonnen of zelfs miljoenen aan schade opleveren. Dat wil je natuurlijk voorkomen. Met awareness trainingen helpen wij jouw medewerkers om cybercriminaliteit te herkennen én te voorkomen.

Oplossingen voor informatiebeveiliging

Wij hebben onze eigen antivirussoftware, meldingen komen dus via ons eigen beheer binnen. Hierdoor kunnen wij altijd direct actie ondernemen. Ditzelfde geldt voor het SPAM-filter, wat dagelijks wordt bijgehouden door onze SPAM-experts. Maar ook voor multi-factor authenticatie, inloggen door middel van een smartcard, SSL, IP Penetration, Datalossprevention en back-up oplossingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Is jouw bedrijf AVG-proof?

Voldoet jouw bedrijf aan de AVG-normen? In de praktijk zien wij vaak dat er verbeterpunten zijn op het gebied van AVG, maar dat bedrijven niet weten hoe ze dit moeten aanpakken. Wij komen graag bij je langs voor een AVG-check. Aan de hand van onze security checklist kijken wij hoe goed jouw bedrijf beveiligd is en geven wij advies op maat.

Neem contact op 

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken