Afspraak maken?

Audiovisueel (PRO-AV)

Audiovisuele middelen voor het onderwijs

Een les sterker maken door het geven van een mooie presentatie via een beamer. Interactie aangaan door middel van een digibord of touchscreen: audiovisuele middelen zijn in het onderwijs niet meer weg te denken. Het is belangrijk dat visuele apparatuur voor iedereen toegankelijk en toepasbaar is. Wij helpen bij het vinden van een passende oplossing en gaan geen uitdaging uit de weg: wij richten bijvoorbeeld ook complete aula’s, auditoriums of gymzalen in.

Naast de keuze voor een passend presentatiemiddel, speelt audio een grote rol. Met het juiste geluid kun je een lokaal laten klinken als een bioscoop! Wij zorgen ervoor dat zowel de leerling voorin als achterin exact hetzelfde geluid hoort. Wil jij tijdens het schoolfeest een professionele geluidsinstallatie? Draadloze microfoons bij een examenuitreiking of perfecte afstemming van beeld en geluid tijdens de musical? We denken graag met je mee.

Advies op maat

Welke audiovisuele oplossing werkt het beste voor jouw school? Dit kunnen wij niet vanaf een afstand beoordelen. Daarom komen wij graag langs voor een adviesgesprek. Naast de hardware, denken wij ook mee over geschikte software. Bijvoorbeeld de integratie van digitale lesmethoden.

Neem contact op 

 

 

Voor onze audiovisuele middelen werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde merken als CTOUCH, Promethean, Epson, Audac, Procab, Caymon & FBT.

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken