Afspraak maken?

247TailorSteel

“Wij waren op zoek naar een innovatieve en moderne oplossing om lesstof te kunnen presenteren aan onze medewerkers”, vertelt Marnix Flikweert van 247TailorSteel BV.

247 TailorSteel is actief in de plaatstaal bewerkende industrie. Zij leveren al ruim 12 jaar laser gesneden plaat- en buismateriaal op maat. Door de automatisering van processen is het bedrijf de afgelopen jaren flink gegroeid.

Door deze groei kregen ze behoefte aan een eigen interne scholingsplek om personeel op te leiden en kennis bij te brengen. Daarom hebben ze een interne academy ingericht met een praktijkruimte en twee theorielokalen. Waar ze in de praktijkruimte diverse machines hebben staan, zochten ze voor in de theorieruimtes een manier om lesstof interactief te kunnen presenteren aan hun medewerkers. Om de innovatie en smart industrie van het bedrijf te laten terugkomen in deze ruimtes, waren ze op zoek naar een moderne oplossing.

“Onze adviseur Frank van DO-IT kwam langs om te horen wat onze wensen waren en voorzag ons in passend advies”, vertelt Marnix. “Natuurlijk hebben wij ook bekeken wat andere bedrijven ons te bieden hadden, maar na diverse gesprekken met verschillende bedrijven hebben wij toch gekozen voor DO-IT. We hadden een goed gevoel bij deze club. Het contact was prettig, ze dachten ècht met ons mee, kwamen met goed advies en maakten duidelijke afspraken.”

Frank heeft de wensen geïnventariseerd en is gaan kijken welke touchscreens het beste passen bij 247TailorSteel. Zijn advies werd gewaardeerd: “Frank heeft goed advies gegeven, de touchscreens hebben een moderne uitstraling, zijn handig in het gebruik en sluiten precies aan bij onze wens om op een interactieve manier lesstof te laten zien. Het gehele traject verliep soepel. Ook toen de monteurs van DO-IT bij ons op locatie waren was het contact goed; prettig, aangenaam, makkelijk, open en eerlijk. Eigenlijk zoals wij hier ook met elkaar omgaan. Wij zijn dan ook erg blij en tevreden met het resultaat. Onze medewerkers die ermee werken vinden de touchscreens geweldig en het maakt het presenteren super gemakkelijk!

Of DO-IT in de toekomst nog meer voor ons kan betekenen? Wie weet! Wellicht stimuleert dit project ons om ook in de vergaderruimtes audiovisuele toepassingen te implementeren, en dan is de kans zeer waarschijnlijk dat wij weer aan DO-IT denken. Als de ervaring goed is geweest met een externe partij, dan zoeken wij deze graag weer op!”

Terug naar overzicht
Realiseer ook rendement! Maak een vrijblijvende afspraak Afspraak maken