Afspraak maken?

Aesy Liften

‘Elk gebouw toegankelijk maken voor iedereen’, dat is de missie van Aesy Liften. Het bedrijf bouwt liften in huizen, winkels of magazijnen en heeft een vestiging in Nederland en België. De vestiging in Nederland bevindt zich in Zevenaar, om de hoek bij ons! Wij spraken Manuela Kroes-Verkerk over de samenwerking tussen Aesy Liften en DO-IT.

 

Korte lijntjes

“DO-IT is al jarenlang onze IT-partner. Wat ik daar fijn aan vind is dat we altijd korte lijntjes hebben met DO-IT. Ze kennen ons als bedrijf en zijn op de hoogte van wat er speelt, en als er iets aan de hand is dan worden we meteen geholpen en denken ze goed met ons mee. Laatst was er bijvoorbeeld een laptop bij ons stuk. Na mijn werk ben ik langs DO-IT gereden en heb ik de laptop afgegeven zodat iemand er even naar kon kijken. Vervolgens wordt er meteen meegedacht en kreeg ik een leenlaptop mee, zodat wij gewoon door konden met ons werk.”

 

Bij al onze contractklanten voeren wij regelmatig onderhoud uit en kijken we naar wat er op ICT gebied kan worden verbeterd, zo ook bij Aesy Liften. Het doel van dit onderhoud is ontzorgen, wij regelen alles omtrent ICT zaken zodat de klant zich kan focussen op wat voor hun belangrijk is. Manuela is daar erg blij mee: “Dat is ideaal. Zo blijven we up-to-date, zonder dat we er zelf enig omkijken naar hebben!”.

 

Een warm welkom door narrowcasting

Dat wij naast expert op ICT gebied ook volledig thuis zijn in audiovisuele (AV) oplossingen mag geen verrassing zijn. Daarom genieten wij er altijd extra van als we deze twee expertises in één omgeving kunnen faciliteren. In de hal van Aesy Liften heeft onze PRO-AV afdeling een narrowcasting systeem geïnstalleerd: “Het leukste hiervan vind ik dat onze klanten hierop worden verwelkomd. Dan staat er bij binnenkomst bijvoorbeeld ‘Welkom Roel van DO-IT, je hebt om 13:30 een afspraak met Manuela.’ Dit maakt het heel persoonlijk en onze klanten krijgen meteen een warm welkom. Daarnaast wordt het scherm gebruikt voor nieuwsverspreiding, het weer en natuurlijk de verjaardagen van onze collega’s!”.

Terug naar overzicht
Realiseer ook rendement! Maak een vrijblijvende afspraak Afspraak maken