Afspraak maken?

Houthandel Het Anker

Houthandel het Anker is een familiebedrijf, gespecialiseerd in diverse soorten tuinhout. Door het aanhouden van een ruime voorraad is men het tuinhoutcentrum uit de regio. Houthandel Het Anker bestaat al sinds 1885 en is al die jaren producent en leverancier geweest van houtproducten in alle soorten en maten, zowel voor de zakelijke als de particuliere markt.

 

Werken in de Cloud

Onlangs is Het Anker overgegaan op werken in de Cloud. Wij spraken mede-eigenaar Niek ter Voert hierover: “Sinds de verhuizing naar onze nieuwe locatie begin 2010 is DO-IT eigenlijk al betrokken bij ons als het gaat om het systeembeheer. Voor alles op het gebied van systeembeheer, kunnen wij bij DO-IT terecht. Toen wij ons het afgelopen jaar gingen voorbereiden met de overstap naar een ander ERP Systeem, hebben wij uiteraard advies ingewonnen bij DO-IT.”

“Vanwege de overstap naar het nieuwe ERP Systeem, adviseerde DO-IT ons om daarmee volledig in de Cloud te gaan werken. Eigenlijk zijn wij hier meteen in meegegaan. DO-IT kent ons bedrijf als geen ander en de adviesrol die zij op zich nemen vinden wij erg prettig.”

 

Gemakkelijk samenwerken

“Er gaat echt een wereld voor ons open sinds we in de Cloud werken. Samenwerken was nog nooit zo makkelijk. Voorheen moesten we altijd checken ‘wie heeft de laatste versie en waar is het opgeslagen?’ Tegenwoordig kunnen we gewoon tegelijkertijd in hetzelfde bestand werken! Daarnaast kunnen we nu ook veel beter thuiswerken en voeren we veel overleg gewoon digitaal.”

 

Cloudmigratie

“De overgang naar de Cloud ging naar mijns inziens echt supersnel. Tenminste, het gedeelte dat wij ervan gemerkt hebben. Er was maar één dag waarop we enkel systemen een tijdje niet konden gebruiken. Voordat we het eigenlijk wisten was het al klaar! Het verliep echt heel soepel.”

 

Kijken naar de toekomst

“Wij willen ernaar toe dat we steeds minder papier gaan gebruiken. Momenteel zijn we samen met DO-IT bezig om onze handscanners en labelprinters te integreren met onze werkzaamheden. Alle werkbonnen hebben wij momenteel al vervangen door een handscanner. Dit scheelt veel papier en ook veel tijd! We werken nu al een stuk sneller.”

Terug naar overzicht
Realiseer ook rendement! Maak een vrijblijvende afspraak Afspraak maken