Afspraak maken?

Multi Ratio

DO-IT ontzorgt Multi Ratio – Kantoormeubilair en Magazijninrichting compleet in de bedrijfsvoering op het gebied van ICT:

We hebben jarenlange goede ervaring met DO-IT. Ze kennen ons bedrijf door en door en dat werkt prettig.” – Marc Geverink – Bedrijfsleider bij Multi Ratio

Multi Ratio verkoopt nieuw en tweedehands kantoormeubilair en magazijninrichting. Ze hebben naast een vestiging met showroom in Doetinchem ook een webshop waar ze hun assortiment verkopen en waar offertes aangevraagd kunnen worden.

DO-IT ontzorgt Multi Ratio compleet op ICT gebied en heeft een adviserende rol binnen de organisatie. DO-IT is ook verantwoordelijk geweest voor het verhuizen van de server naar het nieuwe pand van Multi Ratio in 2015.

Optimale digitale werkomgeving
Bij Multi Ratio is het van belang dat de digitale werkomgeving optimaal is. Orders en offertes worden digitaal verwerkt en daarnaast verloopt een groot deel van het magazijnbeheer en het inplannen van de orderleveringen ook digitaal. Het is dan ook van groot belang dat alle digitale systemen 24/7 stabiel blijven draaien. Hierin ontzorgt DO-IT Multi Ratio optimaal. De werkzaamheden van DO-IT voor Multi Ratio zijn onder andere:

  • Server onderhoud
  • Software installatie
  • Maandelijkse updates doorvoeren
  • Herstellen van lekken
  • Computeronderhoud- en installatie
  • Maken van back ups
  • Monitoring

Evalueren en Adviseren
Naast het stand-by blijven en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, heeft DO-IT bij Multi Ratio ook een adviserende functie, vertelt Marc: “Samen wordt er elke drie maanden naar het verloop van de samenwerking gekeken, wat de plannen zijn voor de toekomst en hoe die worden aangepakt. DO-IT heeft dus, naast een ontzorgende rol in onderhoud, ook een belangrijke rol in innovatie binnen Multi Ratio op het gebied van ICT toepassingen. We zijn dan ook zeer tevreden over onze samenwerking”.

Terug naar overzicht
Realiseer ook rendement! Maak een vrijblijvende afspraak Afspraak maken