Afspraak maken?

Rijn IJssel

DO-IT heeft het gebruik van het assortiment laagdrempelig gemaakt:

“Wij komen uit een situatie waarin iedere vestiging een breed assortiment aan beamers had. Ons doel was om voor alle vestigingen het gehele assortiment aan audiovisuele middelen te standaardiseren en het gebruik daarvan zo laagdrempelig mogelijk te maken”, vertelt Willem Nap, inkoop coördinator van Rijn IJssel.

Over Rijn IJssel 
Rijn IJssel is een regionaal opleidingscentrum in Arnhem en omstreken met de hoofdvestiging in Arnhem, maar bijvoorbeeld ook een Vakschool in Wageningen. Het opleidingscentrum biedt MBO-, bedrijfsopleidingen en volwasseneneducatie aan. Al jarenlang is DO-IT partner van Rijn IJssel op het gebied van Audiovisuele middelen.

Oplossing op maat
De grootste uitdaging van dit project was om alle algemene ruimtes zoals auditoria, restaurants, congreszalen et cetera te voorzien van de juiste audiovisuele middelen: “Door de vele gebouwen die wij hebben is geen enkele oplossing ‘standaard’. Voor de locatie in Arnhem wilden wij bijvoorbeeld een volledige AV-installatie in ons restaurant, waar we de jaarlijkse vieringen en uitreikingen organiseren. Deze installatie moest in een ruimte van 16 x 7,5 meter voldoen aan een goede spraakverstaanbaarheid, grote projectie en eenvoudige bediening”, vertelt Willem. Dat was echter niet zomaar gedaan, het was een mooie klus om op deze locatie om alles recht en in gelijke hoogte te hangen, omdat het plafond zowel rechts als links flink in hoogte verschilt. Om dit te realiseren heeft DO-IT 4 Audac speakers gemonteerd aan het plafond. Twee stuks naast het projectiescherm en twee stuks halverwege de ruimte. Voor de projectie hebben we een Epson Full HD projector gebruikt en een Projecta projectiescherm van maar liefst 5 meter breed. Het geheel wordt aangestuurd door een Neets control, waardoor het systeem eenvoudig en overzichtelijk in gebruik is.

Quote van onze klant 
“Wij zijn erg tevreden over de oplossing die DO-IT hiervoor gemaakt heeft. Paul (adviseur) heeft ons hierin goed ontzorgd, dat vind ik erg belangrijk bij een samenwerking. Ieder vraagstuk, groot of klein, wordt aandachtig beoordeeld en voorzien van het juiste advies. DO-IT is een partner waarop wij kunnen bouwen en vertrouwen!”

 

Terug naar overzicht
Realiseer ook rendement! Maak een vrijblijvende afspraak Afspraak maken