Afspraak maken?

WO Products

 “Als dit opeens niet meer werkt, merk je pas hoe belangrijk deze alledaagse handelingen zijn”

W&O Products is gespecialiseerd in het inkopen en vervaardigen van (kinder-)artikelen en het leveren van speelgoed aan de retail. Onlangs heeft het bedrijf haar intrek genomen in het gloednieuwe pand langs de A12 in Zevenaar. Een logische volgende stap voor W&O Products. Het nieuwe pand is groter en moderner en biedt daardoor ruimte om nog verder door te groeien. Omdat je bij het inrichten en verhuizen naar een nieuw pand al genoeg dingen aan je hoofd hebt, wil je wat betreft ICT maar één ding: dat het werkt. Wij spraken accountmanager Arjan Terhaerdt over de verhuizing en de rol die DO-IT hierin heeft gespeeld.

 

Betrouwbare IT partner

“DO-IT is al jarenlang onze betrouwbare partner op het gebied van systeembeheer. Heel simpel gezegd: alles wat met een computer te maken heeft, regelt DO-IT voor ons. Als ik ’s ochtends de computer opstart moet ik in alle systemen kunnen, moet ik mijn mail kunnen lezen en moet ik in de back-up kunnen kijken. Als dit opeens niet meer werkt, merk je pas hoe belangrijk deze alledaagse handelingen zijn.”

 

Voor Arjan is het eigenlijk heel eenvoudig: “DO-IT zorgt ervoor dat alles gewoon werkt. En als het niet werkt, staan ze binnen no-time op de stoep om het op te lossen. Je wilt dat het systeembeheer in je bedrijf vlekkeloos verloopt, en dat doet het.”

 

Systeembeheer in het nieuwe pand

Ook in het nieuwe pand heeft DO-IT de gehele ICT gerealiseerd, waarbij de coronasituatie ook even wat omdenken vereiste: “DO-IT heeft vanaf het begin af aan goed met ons meegedacht. Van kabels trekken tot het advies geven over de interne infrastructuur met betrekking tot stroompunten en netwerkpunten. Ook bij de ‘nieuwe werkplekken’ die vanwege corona opeens gerealiseerd moesten worden in onze kantine, heeft DO-IT meegedacht. Waar eerst helemaal geen voorzieningen waren voor werkplekken, heeft nu de hele designafdeling een mooie werkplek in onze kantine.

 

Daarnaast heeft de PRO-AV tak van DO-IT gezorgd voor de audio in de kantine en de kantoortuin, waardoor we overal in het pand gemakkelijk en prettig muziek kunnen luisteren. Met een internetradio module kunnen wij eenvoudig naar onze favoriete radiozender luisteren, in hoge kwaliteit en zonder onderbrekingen of naar onze favoriete nummers luisteren met de Spotify module. Deze kunnen we zelfs bedienen vanaf onze telefoon!”

Terug naar overzicht
Realiseer ook rendement! Maak een vrijblijvende afspraak Afspraak maken