Afspraak maken?

ActivPanel Inspiratiesessie

Op donderdag 7 november organiseren wij in Ede een inspiratiesessie over de allernieuwste lijn ActivPanels van Promethean: de Elements Series. Deze nieuwe lijn is speciaal ontwikkeld voor het leslokaal en onderscheidt zich op het gebied van snelheid, gebruiksgemak, natuurlijke schrijfervaring en interactiviteit van alle andere educatieve touchscreens. Het touchscreen is gebouwd op samenwerking, zo herkent het touchscreen bijvoorbeeld het verschil tussen pen, vinger en hand en kan er dankzij de 20 gelijktijdige touchpunten eenvoudig samengewerkt worden. Daarnaast is de mirroring (het verbinden van een device met het scherm) van meerdere devices nog eenvoudiger gemaakt. Vanzelfsprekend maakt Promethean ook binnen deze nieuwe lijn gebruik van hun bekroonde educatiesoftware; ClassFlow en ActivInspire, wat (zeker voor leerkrachten die al bekend zijn met de ‘oude’ ActivBoarden) een genot is om mee te werken!

Tijdens deze inspiratiesessie laten (oud-)leerkrachten zien hoe ActivInspire een les binnen een handomdraai interactief maakt en hoe leerkrachten het maximale uit de mogelijkheden van een ActivPanel kunnen halen. Vanzelfsprekend laten we ook de uitgebreide nieuwe functies en mogelijkheden zien en kunnen deelnemers zelf ervaren hoe intuïtief, gebruiksvriendelijk en innovatief de nieuwe ActivPanels zijn.

De inspiratiesessie begint om 16:00 uur, we sluiten om 18:30 uur af met een hapje en drankje. We doen dit bij het het Marnix College (Ede).

Er is een beperkt aantal plaatsen, aanmelden kan via onderstaand formulier:

Terug naar overzicht