Afspraak maken?

Aftermovie DO-IT Academy 2024

Op 13 juni was het zover: de DO-IT Academy! Een middag vol inspiratie, nieuwe inzichten en interessante gesprekken over de laatste IT-ontwikkelingen. En ja, het zat lekker vol in De Steck in Doetinchem!

We hebben een te gekke aftermovie gemaakt, dus neem even een korte pauze, zak lekker achterover in je stoel en geniet van de aftermovie.

 

Tijdens de DO-IT Academy werd in korte tijd veel informatie gedeeld. Verschillende onderwerpen passeerden in vlug tempo de revue. Van Microsoft Copilot en Cyber Security tot Immersive Rooms en de menselijke maat in IT. Vaak raakten we slechts het topje van de ijsberg aan. Neem bijvoorbeeld Microsoft Copilot: hoe leg je in slechts 20 minuten uit wat deze krachtige tool allemaal kan?

We willen jou graag nog meer inzicht geven en hebben hier iets op bedacht!
In onze komende nieuwsbrieven duiken we dieper in de verschillende IT-innovaties. Zo lees je binnenkort over de voordelen van Managed Services, ontdek je de praktische toepassingen van Microsoft Copilot, en krijg je de laatste updates over hoe je jouw bedrijf kunt beschermen tegen cybercrime. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden voor onze nieuwsbrief en dat kan heel simpel via het formulier hieronder.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Terug naar overzicht