Afspraak maken?

Afspraak maken

Voor advies of gewoon een goed gesprek, maak je een afspraak via onderstaand contactformulier. De koffie staat klaar!

Assortiment Veiligheidsproducten

‘Werk thuis als het kan’ is op dit moment nog steeds van kracht, en hoewel we daar inmiddels aan gewend zijn, kijken we er ook enorm naar uit om onze collega’s weer op de werkvloer te zien. Waar veel werknemers momenteel nog hun uiterste best doen om het personeel zo goed mogelijk te faciliteren in een thuiswerkplek, moeten we ons tegelijkertijd gaan voorbereiden op ‘het nieuwe normaal’: leven in een anderhalve meter samenleving. Stel we mogen over een paar weken weer naar kantoor, hoe corona-proof is jouw kantoor dan?

Binnen DO-IT hebben de afdelingen ICT en audiovisuele middelen de handen ineen geslagen. Samen helpen wij je graag om de anderhalve meter tussen medewerkers (en bezoekers) te waarborgen en samenwerken in veilige omstandigheden weer mogelijk te maken. In samenwerking met onze vertrouwde partners hebben wij een aantal oplossingen klaarstaan die de veiligheid van jouw personeel en klanten borgen.

Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

 

Social distance assortiment

De stijlvol vormgegeven schermen van Smit Visual zorgen voor veiligheid met een chique randje. De scheidingsschermen voor bureaus en tafels zijn leverbaar in plexiglas en in emaille/PET-vilt, met een whiteboard en een akoestische kant bekleed met vilt. De schermen kunnen met een vaste klem worden bevestigd, waardoor deze stevig vast zitten aan het bureau of de tafel. Deze manier van bevestigen is o.a. handig voor bureau’s met automatische hoogteverstellingen. Daarnaast kunnen de schermen ook worden neergezet in houten voetstukken, waardoor een opstelling snel en eenvoudig op en af te bouwen is. Nog meer flexibiliteit? Er zijn ook verrijdbare opties leverbaar.

Raamcontactsysteem

Helaas mogen ouderen in verpleeghuizen voorlopig geen bezoek ontvangen. Ouderen kunnen daardoor sociaal geïsoleerd raken en zich eenzaam gaan voelen. Gelukkig hebben wij een passende oplossing gevonden om toch (klein)kinderen, vrienden, familie of andere naasten ‘in het echt’ te spreken: het raamcontactsysteem.

Het raamcontactsysteem maakt een ontmoeting weer mogelijk. Twee microfoons worden gescheiden door een raam, waardoor je zowel uitstekend geluid als zicht creëert en tegelijkertijd afstand houdt. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en daardoor geschikt voor alle leeftijden.

Omroepsysteem

Bezoekers of klanten herinneren aan de (hygiëne)maatregelen? Dit omroepsysteem helpt hierbij. Het systeem speelt op regelmatige tijden (of bij het activeren van een sensor, bijvoorbeeld bij de deur) de noodzakelijke berichten af. De corona-maatregelen zoals: “Was uw handen regelmatig”, “Hoest of nies in uw elleboog” en “Houd afstand”, zijn door een professionele voice-over ingesproken.

  • Compacte luidspreker;
  • Voor bij de ingang, buiten of via het reeds aanwezige audio/evacuatiesysteem;
  • Naar wens kunnen andere berichten (ook in de toekomst) worden toegevoegd;
  • Uitbreidbaar over meerdere zones (vleugels of verdiepingen).

Een comfortabele en duurzame thuiswerkplek

De coronacrisis heeft het thuiswerken een ongekende boost gegeven. Veel medewerkers hebben de afgelopen maanden verplicht thuis gezeten. En… hoe bevalt het? Zo gek is het niet! We horen vaak dat vergaderingen nu een stuk efficiënter zijn en dat er, ook in de toekomst, een hoop bespaard gaat worden op brandstof. Het milieu profiteert dus mee.

Maar hoe zit je werkplek? Hoe is het met je nek en rug? Willen jullie in de toekomst blijven thuiswerken, zorg dan voor een duurzame werkplek. Denk daarbij aan een goede webcam en audio apparatuur, snelle verbinding, maar ook een goed bureau. Wij adviseren van A tot en met Z!

Terug naar overzicht