Afspraak maken?

Beveiligingslek gevonden in het RDS platform van Microsoft

Door Microsoft is bekend gemaakt dat er in Windows XP, Windows 7, Server 2003 en Server 2008 een beveiligingslek is gevonden, waardoor het mogelijk is om op afstand systemen te kunnen overnemen. De producten Windows XP en Windows Server 2003 worden al een geruime tijd niet meer ondersteund en Windows 7 en Windows 2008(R2) wordt per 10 januari 2020 niet meer ondersteund.

 

Wat te doen?

DO-IT Automatisering volgt de richtlijnen van Microsoft op door de nodige software tijdig te vernieuwen. Bent u een contractklant? Met onze contractklanten voeren wij zogenaamde In-control gesprekken om aan te geven of er actie benodigd is. Heeft u hiervoor nog geen afspraak staan? Neem dan contact op met Roel Keurntjes. Dit kan via 0316 – 29 41 11.

Microsoft heeft een beveiligsupdate uitgebracht om het lek te dichten, deze update voeren wij uit op de nodige servers/computers.

Bent u geen contractklant, maar wilt u door ons geholpen worden? Dan kunt u terecht bij onze helpdesk. Deze is te bereiken via 0316 – 29 41 11 of helpdesk@doit.eu.

Terug naar overzicht