Afspraak maken?

Een nieuwe locatie voor De Dick Bruna school

De Dick Bruna school van Stichting Klasse is alweer enkele maanden verhuisd! Het nieuwe gebouw van de school uit Waddinxveen is, na een grote verbouwing en verhuizing, begin juni officieel geopend. DO-IT heeft de school geholpen om alle klaslokalen weer te voorzien van touchscreens. Onze adviseur Frank heeft samen met Jeroen, directeur van de Dick Brunaschool, een compleet verhuisschema van touchscreens opgesteld. De verhuizing zou eigenlijk plaatsvinden in de meivakantie, maar door de lege klaslokalen als gevolg van Corona, was de verhuizing ruim een maand eerder al gerealiseerd! In totaal zijn er bijna 20 opstellingen verplaatst en diverse nieuwe touchscreens geleverd.

“We zijn echt ontzettend tevreden over de wijze waarop DO-IT heeft gewerkt. Het is heel netjes geworden. Ik ben blij dat DO-IT zo flexibel is, hierdoor was bijna de gehele verhuizing begin april al gerealiseerd. Ik geef bewust bijna aan, omdat 2 touchscreens nog langer op de oude locatie moesten blijven. Dit was voor DO-IT geen enkel probleem en voor de laatste 2 borden zijn ze de meivakantie nog een keer terug geweest. Hierdoor heeft het onderwijs geen enkele hinder ondervonden, daar zijn wij erg blij mee!”, aldus Jeroen van de Dick Bruna school.

DO-IT wenst alle medewerkers van de Dick Brunaschool heel veel plezier in dit prachtige nieuwe gebouw, dat een waar leerparadijs voor kinderen is geworden!

Terug naar overzicht