Afspraak maken?

Effectief online vergaderen

Als het coronavirus ons op werkgebied iets geleerd heeft, dan is het wel dat online vergaderen een compleet andere dynamiek heeft dan offline. Het kan efficiënter zijn, het is in veel gevallen beter voor het milieu en het maakt plannen een stuk eenvoudiger.

Echter zien we ook de nadelen; afleiding, geen beeld, slecht geluid en de neiging naar minder betrokkenheid/afwezigheid. Vaak zien wij dat slechte apparatuur de basis vormt van de nadelen: er is een slechte verbinding, daardoor hapert het geluid en beeld en verdwijnt iemands input tijdens de vergadering. Ook slechte (en onveilige) webcams of verouderde audioapparatuur zijn vaak een blokkade voor effectief vergaderen.

Om al deze redenen werken wij op kantoor in 90% van de gevallen met ons professionele videoconferentie systeem. Deze set hebben wij zelf samengesteld en bestaat uit een professionele camera met microfoon. Door de groothoeklens in de camera is de spreker (en het beeldmateriaal) duidelijk zichtbaar en met de ingebouwde speakerphone is de spreker altijd goed verstaanbaar.

De set is beschikbaar als:

  • Verplaatsbare versie;
  • Vaste opstelling;
  • Mini-hub (voor thuis).

Hiermee kan de set bijvoorbeeld vast in een vergaderruimte worden gemonteerd, maar is het ook mogelijk om een set bij een medewerker thuis neer te zetten.

Meer informatie?

Wil jij meer weten over het videoconferencing systeem? Hoe werkt het nou precies, wat krijg ik er allemaal bij en sluit het aan bij mijn wensen? Onze adviseur Joeri helpt je graag verder en kijkt naar wat bij jullie situatie past:

Afspraak maken

Voor advies of gewoon een goed gesprek, maak je een afspraak via onderstaand contactformulier. De koffie staat klaar!

Terug naar overzicht