Afspraak maken?

Gratis security check

Hoe veilig is jouw bedrijf?

IT-security speelt een steeds belangrijkere rol binnen het bedrijfsleven. Het voorkomt schadelijke bedreigingen en potentiële beveiligingslekken, die een enorme impact op jouw organisatie kunnen hebben. Steeds vaker horen we verhalen over servers die gehackt zijn, gegevens die uitlekken of bedrijven die compleet stilvallen door een virus. Wij helpen bedrijven graag bij hun IT-security, het in kaart brengen van een beveiligingsstrategie en het voorkomen van cybercriminaliteit. Daarom kun je de komende tijd bij ons terecht voor een gratis security check!

 

Wat houdt deze security check in?

Tijdens deze security check kijken we naar de huidige situatie door middel van een nulmeting. Hoe is de fysieke beveiliging bijvoorbeeld geregeld? Waar staat de server en wie hebben hier toegang tot? Ook kijken we naar de beveiliging van buitenaf, hoe zijn de systemen ingeregeld bij de medewerkers die werken vanuit huis? Daarnaast kijken we natuurlijk ook naar het wachtwoordbeleid, de wifiverbindingen, netwerkbeveiliging en nog veel meer!

Nadat wij deze nulmeting hebben uitgevoerd, brengen wij een advies uit over hoe de IT-security er momenteel voor staat en waar de verbeterpunten liggen.

Wil jij weten hoe de veiligheid van jouw bedrijf ervoor staat? Laat dan je gegevens achter in het onderstaande formulier:

Terug naar overzicht