Afspraak maken?

Internationale cyberaanval

Afgelopen weekend zijn meerdere Nederlandse bedrijven slachtoffer geworden van een grote cyberaanval. De aanvallers wisten ransomware te verspreiden via software van Kaseya. Dit is software om computersystemen van klanten op afstand te beheren. DO-IT maakt geen gebruik van deze software.

Uiteraard volgen wij de berichtgeving rondom Kaseya nauwlettend. Ook houden wij ons eigen beheer-platform altijd up-to-date met de laatste beveiligingsupdates en hebben onze engineers alleen via tweetraps authenticatie toegang tot het beheer-platform. Op die manier zorgen wij ook voor een veilig beheerplatform.

Aansluitend hierop zijn wij ook bezig met het continu verbeteren van de beveiliging van ICT systemen. Wij adviseren al enige tijd geavanceerde firewalls met geïntegreerde antivirus en inbraak beveiliging. Ook virusscanners worden steeds intelligenter. De nieuwste generatie werkt niet meer op basis van een lijst met bekende virussen, maar analyseert continu alles wat een systeem doet. Wil je meer informatie over deze nieuwe oplossingen? Neem dan contact met ons op!

Terug naar overzicht