Afspraak maken?

‘IT-innovaties volgen elkaar razendsnel op, wij willen ondernemers op de hoogte brengen’ 

Op donderdag 13 juni organiseert DO-IT een speciale middag voor ondernemers uit de Achterhoek en Liemers om ze op de hoogte te brengen van interessante en relevante ontwikkelingen in IT-land. 

Waarom? ‘IT-innovaties volgen elkaar razendsnel op. Als ondernemer is het haast onmogelijk om zelf alle ontwikkelingen bij te houden. Als handreiking naar lokale ondernemers en bedrijven organiseren we deze speciale middag waar we ze meenemen in een aantal relevante ontwikkelingen’, vertelt Ilco den Ouden. 

Kennis delen met bedrijven uit de omgeving
Samen met Johan Doeven startte Ilco 30 jaar geleden het automatiseringsbedrijf DO-IT in Didam. ‘In al die jaren zijn we enorm betrokken geraakt met het lokale bedrijfsleven. We weten hoeveel je van elkaar kan leren. Daarom willen we op deze manier onze specifieke kennis delen met andere bedrijven uit de omgeving. We focussen dan ook op IT-innovaties waar bedrijven écht wat aan hebben.’ 

Korte powertalks
In korte powertalks van 20 minuten worden ondernemers gedurende de middag bijgepraat over verschillende IT-innovaties. Zo is er een powertalk over Microsoft Copilot (dé nieuwe AI-tool van Microsoft) en is er ook aandacht voor Cyber Security. ‘Veel bedrijven hebben hun digitale veiligheid niet goed op orde. Het is belangrijk dat we hier bewustzijn voor creëren, een onveilige digitale omgeving kan zomaar het einde van je bedrijf betekenen’, benadrukt Ilco. 

De Steck in Doetinchem
De locatie voor de allereerste DO-IT Academy is De Steck in Doetinchem, de keuze hiervoor was snel gemaakt. ‘De Steck is een bijzondere plek, het is een broedplaats waar bedrijven samenkomen en elkaar inspireren; van overheid, tot ondernemers en onderwijs. De Academy is dan ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere ondernemers uit de buurt.’ 

Aanmelden voor het evenement kan via het formulier hieronder. ‘Om het voor iedere ondernemer toegankelijk te maken hebben we gekozen om het event gratis te maken.’ Tot slot maakt Ilco nog een kleine kanttekening. ‘Het aantal plekken is wel beperkt, we hopen niet dat we ondernemers moeten teleurstellen, maar vol is in dit geval ook écht vol’.

Meld je aan voor de DO-IT Academy

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Terug naar overzicht