Afspraak maken?

Ommeren Metaaltechniek

Onze bedrijfsvoering is door DO-IT verbeterd:

“De voor ons complexe vraagstukken lijken voor DO-IT regulier werk. De vervanging van een server, de implementatie van de terminal server, het invoeren van Office365: alles wordt volgens afspraak opgeleverd”, aldus Roy Vermeer – Operations Manager bij Ommeren Metaaltechniek.

Service en deskundigheid
Van alle oplossingen op het gebied van IT, telefonie en audiovisuele middelen waarbij DO-IT ondersteunt, schiet één project er de afgelopen tijd uit: “De vervanging van de server afgelopen zomer. Dit project is vanuit DO-IT echt tot in detail voorbereid en kundig uitgevoerd. Dit zijn ook de redenen dat wij bij Ommeren Metaaltechniek kiezen voor DO-IT: service en deskundigheid. Voor- en nadelen worden duidelijk besproken en de snelheid van het advies past bij de veranderingen die zich voordoen binnen onze organisatie. Dat is een enorm pluspunt”.

Afspraak is afspraak
Dat het kundig en professioneel inzetten van IT-toepassingen veel effect kan hebben op een bedrijf blijkt ook bij Ommeren Metaaltechniek: “De prestaties bij ons zijn verbeterd”, vertelt Roy, “de service is stabiel, zonder klachten of storingen. Dit was eerder niet zo. Vroeger waren er veel klachten van collega’s, maar sinds we zo’n twee jaar geleden samen met DO-IT onze toepassingen zijn gaan optimaliseren is dit niet meer voorgevallen. Op deze manier heeft DO-IT onze bedrijfsvoering dus absoluut verbeterd”. Om deze kwaliteit te waarborgen is één onderdeel van de samenwerking cruciaal: “De In Control gesprekken die wij met DO-IT voeren, en dan met name de prestatiemetingen. Door deze periodieke analyse weet iedereen exact waar ‘ie staat en wat er nog moet gebeuren aan onze kant, of aan DO-IT kant. Dat gebeurt dan ook: afspraak is afspraak en de levering van prestaties is exact zoals wij die samen zijn overeengekomen.”

Over Ommeren Metaaltechniek
Ommeren Metaaltechniek is gespecialiseerd in het samenstellen en aflassen van materialen die veelal in de olie, gas en petroleum industrie toepast worden. Ommeren Metaaltechniek is in 1998 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot specialistisch toeleverancier voor onder andere de proces- en automotive-industrie. De IT van deze snelgroeiende organisatie zal de komende jaren snel mee moeten groeien en daar is Roy optimistisch over: “wat ons betreft is dat bij DO-IT in goede handen.”

Terug naar overzicht
Realiseer ook rendement! Maak een vrijblijvende afspraak Afspraak maken
Wil je meer weten over deze case? Vraag het aan Roel Keurntjes Vraag het Roel Keurntjes
Roel Keurntjes

Waarmee mogen wij jou helpen?

Wij vertellen je graag meer over onze diensten. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier en je hoort snel van ons!