Afspraak maken?

Afspraak maken

Voor advies of gewoon een goed gesprek, maak je een afspraak via onderstaand contactformulier. De koffie staat klaar!

HybridWall

Wat doe je zodra niet iedere student fysiek aanwezig kan zijn in het klaslokaal? Of sterker nog, wanneer alle leerlingen thuis onderwijs (moeten) volgen? In deze situaties is HybridWall dé perfecte oplossing voor docent en student. Dit interactieve bord is het eerste totaalsysteem dat specifiek gericht is op hybride lesgeven. Een alles-in-één-oplossing voor docenten om in elke situatie zorgeloos les te kunnen blijven geven en voor studenten om de les op afstand écht te kunnen volgen.

 

Interactief én digitaal

HybridWall maakt het mogelijk voor de docent om digitaal en interactief les te geven aan een groep studenten waarvan een deel in de klas aanwezig is en een deel online aansluit. Wat het uniek maakt is dat alle ‘nadelen’ van afstandsonderwijs worden ondervangen. Het naadloze whiteboard bestaat uit drie delen: een display waarop de studenten die de les vanuit huis volgen zichtbaar zijn, een display waarop de docent kan presenteren en een gedeelte waar de docent zowel digitaal als analoog kan schrijven. Het videobelsysteem wordt gedraaid op Teams. Een ander platform is eventueel ook mogelijk. HybridWall bevat innovatieve documentatiesoftware die de schrijfbewegingen van docenten registreert, microfoons, speakers en een camera die de docent volgt tijdens het rondlopen. Dit geeft de studenten thuis het gevoel dat ze zelf in het klaslokaal aanwezig zijn!

Makkelijk en op maat

Werken alle studenten vanuit huis? Door de perfecte weergave van zowel docent, de presentatie als de aantekeningen, kunnen docenten dus ook in een leeg klaslokaal lessen op afstand op een professionele manier door laten gaan. Een perfect combinatie van analoog en digitaal. De opstelling is daarnaast erg eenvoudig te bedienen door de gebruiksvriendelijke touchscreens, waardoor iedere docent met een gerust hart kan inpluggen en direct kan starten!

HybridWall is uitermate geschikt voor collegezalen en lokalen, maar we bieden ook maatwerkoplossingen voor kleinere lokalen.

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken