Afspraak maken?

Security

Hoe veilig is jouw bedrijf?

Het zal je maar overkomen; in alle haast op een linkje klikken, waardoor er honderden tot duizenden euro’s van je rekening worden afgeschreven. Nu denk je waarschijnlijk: “Dit overkomt mij niet”, maar het gevaar zit in een klein hoekje. Alleen al in het jaar 2020 noteerde de politie 140.000 slachtoffers van cybercrime en door de coronapandemie gaat dit aantal alleen nog maar omhoog.

Cybercrime is overal en kan ieder bedrijf – groot of klein, raken. ‘Mijn organisatie is te klein om interessant te zijn voor internetcriminelen’ is dan ook een misvatting. Iedere organisatie moet maatregelen treffen om zichzelf te beschermen tegen cybercriminelen. IT-security voorkomt schadelijke bedreigingen en potentiële beveiligingslekken, die een enorme impact op jouw organisatie kunnen hebben. 

Beveiligingsstrategie in kaart

Wij helpen jouw bedrijf te beveiligen en te beschermen. We kijken naar de huidige infrastructuur om in kaart te brengen waar extra beveiliging nodig is en welke beveiligingsstrategie het beste past bij jouw bedrijf. Denk hierbij aan de beveiliging van het netwerk, de werkplekken, alle data en de cloud. Daarnaast begint veiligheid natuurlijk bij de medewerkers zelf. Wij laten jouw personeel inzien waar de gevaren zitten en hoe deze te herkennen zijn.

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken