Afspraak maken?

VoIP

Bellen via internet

Na de uitfasering van ISDN in 2019 is VoIP voor bedrijven de normale gang van zaken als het gaat om telefonie. VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol (IP) en heel simpel gezegd betekent dit ‘bellen over het internet’. Dit houdt in dat er niet langer aparte telefoonlijnen en centrales nodig zijn om te bellen, maar dat het signaal verstuurd wordt via het internet.

Met VoIP telefonie ben je niet meer gebonden aan een fysieke locatie. Het signaal van de telefonie gaat via het internet. Of je nu op kantoor bent, in de auto zit of vanuit huis aan het werk bent, via VoIP kun je altijd en overal bellen vanuit het bedrijfs- of jouw vaste nummer.

Meteen zien wie je belt

VoIP maakt het ook mogelijk om klantgegevens uit een CRM-systeem of ERP-systeem te koppelen aan jouw telefonie. Dit betekent dat zodra de telefoon over gaat, je direct een melding op het beeldscherm krijgt die verwijst naar de juiste klantgegevens. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zien of er een nieuwe of een bestaande klant belt, kun je deze laatste groep meteen persoonlijk begroeten en heb je de historie van de communicatie gelijk bij de hand. Als bedrijf wil en moet je altijd bereikbaar zijn. Wij adviseren je graag op het gebied van telefonie. Wij kijken wat voor jou werkt en richten het zo efficiënt mogelijk voor je in.

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken