Afspraak maken?

Microsoft 365

Altijd en overal in contact

Microsoft 365 is een totaaloplossing speciaal voor kleine en middelgrote bedrijven. Bij Microsoft 365 denk je al snel aan Word en Excel, maar Microsoft 365 is veel meer dan enkel applicaties. Met deze oplossing kun je vanaf elke locatie gemakkelijk en snel samenwerken binnen de gehele organisatie. Alle applicaties draaien in de cloud, waardoor er live kan worden samengewerkt in bijvoorbeeld Word- of Excel-bestanden. 

Altijd in contact met Microsoft Teams

Microsoft Teams is een communicatie platform waarmee je kunt chatten, online vergaderen, videobellen en bellen. Of het nu via chat, oproep of video is, iedereen kan op elk moment en vanaf iedere locatie meedoen. Daarnaast kun je in Teams gemakkelijk bestanden delen en samenwerken in dezelfde bestanden. Dit is handig en scheelt tijd. Zo heeft een team altijd alle documentatie bij de hand en zijn ze voorzien van de laatste informatie. Ook heb je je documenten, foto’s, chatgeschiedenis en notities van vergaderingen altijd bij je, waar je ook bent!

Overstappen naar Microsoft 365? Daar helpen we je graag bij. Ook ondersteunen we bij het migreren van de mail naar de nieuwe Microsoft 365 omgeving, zodat er niets verloren gaat.

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken