Afspraak maken?

WiFi

Overal snel en draadloos internet

Wifi… we hebben het iedere dag nodig. Als het goed werkt hoor je er niemand over, maar als het slecht of niet werkt dan is het een van de grootste frustraties op de werkvloer. Of het nu gaat om de kantoortuin, de kantine of het magazijn. Overal in het bedrijf wil je goed en snel draadloos internet hebben.

DO-IT helpt je graag om elke ruimte in jouw bedrijf naadloos aan te sluiten op het draadloze netwerk. Om dit te realiseren beginnen we met een omgeving inventarisatie. Waar wil je allemaal WiFi toegang hebben, hoe groot zijn de ruimtes en hoeveel acces points zijn hiervoor nodig? Wij zoeken het voor je uit. Daarnaast brengen we natuurlijk in kaart of er mogelijk stoorzenders zijn. Sommige beveiligingssensors kunnen namelijk storen op de WiFi.

Daarmee zorgen we ervoor dat de WiFi oplossing straks optimaal functioneert, zodat we de wifi-oplossing bewerkstelligen die het beste past bij jouw organisatie.

Gastennetwerk

‘Hebben jullie ook wifi?’. Deze vraag krijg je vast meer dan eens. Wanneer je gasten gebruik wilt laten maken van de wifi raden wij aan om te kiezen voor een gastennetwerk. Geef je ze de ‘gewone’ wifi code? Dan krijgen ze direct toegang tot het bedrijfsnetwerk. Veel mensen beseffen het niet, maar bezoekers kunnen op dat moment ook toegang krijgen tot je router, printers en misschien wel gedeelde mappen die te vinden zijn in het bedrijfsnetwerk. Met een gastennetwerk kun je je bezoekers op een veilige manier gebruik laten maken van jouw internet.

Benieuwd welke oplossing het beste past bij jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Terug naar overzicht
Interesse in onze diensten? Maak een afspraak Afspraak maken